Gore-Tex Transalpine Run – Carolina Johansson

bild 2

IMG_43631

Nu är det dags för Carro att få berätta om sina tankar och om livet efter Gore-Tex Transalpine Run…

Har det inte ens gått fyra månader sedan vi åkte till alperna?!?
Helt galet, känns som en evighets sen.

Stefan och jag hade tur och klarade oss från magsjukan (som krossade mångas dröm i Alperna), tills det var dax att landa i Sverige.. Jag började kräkas i samma sekund som vi klev av planet. Detta gjorde att det blev ett kärt men lite annorlunda möte med våra nära och kära på Landvetter. Jag var oerhört stolt och lycklig men samtidigt helt utslagen.

IMG_5983

Kom hem och packade om väskan, sedan bar det av till Grekland för en veckas välbehövlig återhämtning. Kroppen kändes helt okej, den värsta täningsvärken hade jag under tävlingens gång och smärtan i låret försvann efter två dagar i solstolen.

Väl hemma i Sverige igen kände jag noll motivation till att träna. Stefan hade varnat mig för detta. Kroppen kändes bra men viljan saknades. Sedan tvingade en mindre operation mig till en månads vila. Det gjorde susen. Motivationen kom tillbax under tvångsvilan. 

Nu har jag åter funnit glädjen i att träna. Transalpine känns avlägset, men varje gång jag hör en låt som påminner mig om äventyret så drömmer jag om att göra om det. Låtarna lockar fram de bästa minnena och ju mer tiden går, ju mindre tunga minns jag de tyngsta stunderna. 

Så när en nära vän sa att hon gärna ville genomföra tävlingen ihop med mig, sa jag ja direkt. Jag kommer att göra om det, kanske inte 2016 men senast 2017 :-)

/Carro

IMG_6449

IMG_3325

Eight days, four countries, two runners, one dream!